Sobre líniesdevida.cat

Líniesdevida.cat és una empresa amb oficines Vacarisses i magatzem a Terrassa especialitzada en la rehabilitació i restauració d’edificis urbans i industrials, instal·lació de línies de vida i en l’execució de treballs verticals i de difícil accés.

Amb més de 20 anys d’experiència, líniesdevida.cat és una empresa amb un ampli mestratge dissenyant i instal·lant sistemes de seguretat col·lectiva. Som experts en el disseny a mida, i compliment de les normes vigents, de mesures de seguretat col·lectiva en tot tipus d’edificis industrials i d’edificació.

A líniesdevida.cat realitzem una àmplia gamma de serveis, la majoria d’ells, treballs en alçada o en zones de difícil accés, utilitzant les tècniques de treballs verticals o en alçada.

Professionals

Disposem d’un personal altament capacitat, amb una gran experiència en el sector i amplis coneixements en seguretat laboral. Els nostres tècnics, amb gran experiència en muntanya, escalada i espeleologia, detecten amb facilitat la necessitat de protegir les persones que treballen en situació amb risc de caiguda.

Els nostres tècnics visiten les instal·lacions, edificis, habitatges, … per poder realitzar la valoració de la situació i actuacions a realitzar.

El nostre compromís: la qualitat

Tot el nostre esforç va dirigit a trobar la millor solució tècnica, amb els millors productes i processos de treball, en l’ordre i cura de la propietat del client, intentant ocasionar el mínim de molèsties. Això fa que els nostres treballs siguin realitzats eficientment.

Líniesdevida.cat busca exclusivament la seguretat de les persones. Vetlla per la protecció del treballador o d’aquella persona exposada a una situació de risc o perill per l’alçada que necessita per poder desenvolupar la seva feina.

Líniesdevida.cat és l’empresa que li pot aportar la solució més idònia a les seves afectacions.